Impuls Jove Logo blanc

Per fi una eina que et facilita trobar joves entre 16 i 25 anys, per les vacants temporals de la teva empresa. 

Beneficis

Arriba a més joves

Impuls Jove neix amb la voluntat de convertir-se en l'eina de connexió entre Joves i Empreses d'Andorra.

Els millors perfils

Cada candidat rep una valoració en funció del seu perfil i les necessitats de la teva empresa. Com més alt sigui el "matx" més afinitat teniu.

Informació Centralitzada

Totes les teves ofertes, tots els candidats i C.V. en un únic panell de control.

Notificacions

Ofertes a punt de caducar, noves candidatures. Un únic mail resum amb tota la informació necessària.

PREGUNTES FREQÜENTS

Com funciona Impuls Jove?

L’aplicatiu és totalment gratuït per Joves i Empreses. Volem fomentar el talent!  Que et sigui fàcil trobar els millors candidats/es.

Les empreses disposeu d’un dashboard web per gestionar les vostres ofertes, visualitzar els currículums de tots els incrits/tes.

Pots publicar qualsevol oferta de treball temporal que cerqui candidats andorrans de 16 a 25 anys.  Abans de sortir publicades a l’app, la CCIS revisarà la teva oferta i validarà que compleix tots els requisits de participació. 

Des del moment de l’arribada dels primers incrits, podràs visualitzat al teu panell de control les dades de tots els candidats. 

Sí, hi tant. Impuls Jove és una plataforma per unir empreses i joves, però en cap cas som una empresa de col·locació. 

Tens més dubtes o preguntes? Consulta'ns

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra tractarà les seves dades personals per al seu gaudiment del projecte “Impuls Jove”, d’acord amb el consentiment que vostè expressament manifesta en clicar el botó “enviar”. A les seves dades personals únicament hi tindran accés els prestadors de serveis i altres tercers indicats a la Política de Privadesa, i no seran objecte de transferència internacional de dades. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació i supressió i altres drets, com ara el d’oposició en el cas de cessió de dades personals, d’acord amb l’exposat a la Política de Privadesa. Pot contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades mitjançant el correu electrònic dpd@ccis.ad